Cautare

323 de rezultate pentru "formare in psihooncologie" (3.13 secunde)
Remus Cernea publica pe VoxPublica articolul "Solutia filosofului Karl Popper de a-i anihila pe Elena Udrea si pe ceilalti promotori ai pseudo-democratiei", pe care il puteti citi in continuare a doua parte.
Global Commercium lanseaza in data de 28 iulie 2011, ora 17:30, la sala "Cupola" din incinta Hotelului Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca proiectul "MACS NV - Masuri Active pentru Combaterea Somajului", finantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POS DRU), Axa 5, Promovarea masurilor active de ocupare, DMI 5.1 "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare" pentru o perioda de 18 luni.
Este expresia preocuparilor Turciei, a liderilor ei, si a poporului turc, de a se afirma in aceasta lume aflata in plin proces de globalizare. Turcia este printre tarile care au traversat criza fara multe probleme, si au avut in toti acesti ani crestere economica viguroasa.
Angajatii Serviciului Public de Ocupare (SPO) din cadrul Agentiilor Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) din cele 16 judete ale regiunilor Sud-Vest Oltenia, Vest si Sud - Muntenia desfasoara in aceasta perioada aplicarea si testarea cunostintelor dobandite in cadrul unui program de training, finantat din fonduri europene.
O noua runda de negocieri pentru formarea guvernului grec s-a incheiat ieri fara nici un rezultat, dar discutiile vor fi reluate in cursul zilei de azi, la acestea urmand sa ia parte toate formatiunile cu exceptia extremei de dreapta, informeaza NewsIn.
PDL, camuflat la alegerile locale Candidatii democrat-liberali nu folosesc denumirea partidului in 18 judete, defiland sub sigla unor aliante realizate pe plan judetean. Aflati in scadere in sondajele de opinie, democrat-liberalii cauta o solutie pentru a evita un esec pe linie la alegerile locale.
Catherine Day Bucuresti, 23 iulie 2012 Excelentele Voastre, Suntem un grup de intelectuali romani - savanti, universitari, cercetatori in domeniul stiintelor fundamentale, aplicative si umaniste, scriitori si artisti. ... Multi dintre noi nu sunt implicati in niciun fel in politica;
Un posibil scenariu Cei de la PDL/ARD n-au niciun chef sa se mute, pentru urmatorii patru ani, in baraca opozitiei.
La o analiza mai atenta insa, o intelegere Basescu-Ponta pe tema mai sus pomenita ar putea bate in cuie eliminarea lui Crin din cursa prezidentiala si trimiterea PNL in opozitie.
"Kosovo va fi un precedent pentru Transilvania!" - Avem situatii comparabile in istorie? ... In 1938 in timpul dictaturii carliste s-au format 10 tinuturi.
Intrebata de jurnalisti vineri, la Zlatna, la Scoala de Vara a femeilor democrat-liberale, care este relatia PDL-ului cu Miscarea Populara,Sulfina Barbu a subliniat ca PDL este un partid de sine statator, cu structuri in teritoriu si cu experienta guvernamentala, iar Miscarea Populara este o intentie de formare a unui partid politic.
De astazi, PSD poate face, matematic, majoritate fara PNL Trecerea senatorului Stefan Stoica, ales intr-un colegiu din Ialomita, de la PP-DD la PSD, oficializata luni, pune partidul lui Victor Ponta intr-o pozitie de superioritate in Senat, fata de PNL, grupul social-democratilor avand astfel la indemana o majoritate alternativa, fara liberali.
Va aflati de aproape un an in Romania. ... Intr-adevar, am ajuns in Romania acum cateva luni, mai exact in luna mai, iar de atunci ma deplasez mult in Capitala, dar si in provincie, deoarece Romania este o tara mare, cu regiuni minunate, peisaje extraordinare si locuitori generosi.
Nu intentionez sa intru acum in analiza amplului program (129 pagini). Poate voi reveni in zilele urmatoare. Azi vreau sa marturisesc doar ca mi-a placut mult-mult capitolul rezervat Educatiei , in care se reafirma obiectivul proclamat de toate guvernele de pana acum:
FIFOR.RO/DESPRE/BIOGRAFIE/ FIFOR Mihai SENATORUL TAU IN COLEGIUL 2 DOLJ M-am nascut, intr-o familie de profesori, in municipiul Drobeta Turnu Severin, pe 10 mai 1970.
In cadrul conferintei de presa de miercuri, 18 noiembrie a.c., Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Constanta a anuntat ca a primit, in urma cu 2 saptamani, Certificatul de acreditare a calitatii serviciilor, in conformitate cu ISO 9001/2000, SR EN ISO 9001/2001.
Romanii nu astepta aderarea la Uniunea Europeana prevazuta pentru 2007 pentru a se lansa intr-o adevarata "frenezie a consumului”, luind cu asalt centrale comerciale care "apar ca ciupercile dupa ploaie” in capitala, scrie cotidianul francez "Liberation”.
In cursul zilei de ieri, 25 ianuarie a.c., a inceput prima parte a Seminarului intitulat "Dialog Social”, organizat de catre Presedintele Asociatiei Patronale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, Iulian Groposila, in colaborare cu Centrul de Formare a Asociatillor Patronale Sachsen-Anhalt din Germania, reprezentat prin dr.
Astfel, anul trecut, cifra de afaceri a firmelor distribuitoare de produse ecologice s-a ridicat la circa un milion de euro, iar in 2005 se estimeaza o crestere a pietei de doua-trei ori mai mare.
Pentru ca un apartament renovat intr-un bloc vechi ar putea ajunge la 148.000 de dolari, in vreme ce o casa construita in oras ar putea costa in jur de 97.000 de euro.
google-analytics.com